Diari La Veu del País Valencià
Estañ, sobre la detenció de Zaplana: Estem veient el que ha sigut el funcionament del braç empresarial del PP

El síndic de Podem a les Corts, Antonio Estañ, ha assenyalat que la detenció, aquest dimarts, de l’expresident de la Generalitat i exministre de Treball, Eduardo Zaplana, respon a un “cas de corrupció” on un representant del PPCV es veu implicat.

La detenció de Zaplana aquest dimarts és un cas més d’un membre del Partit Popular implicat en casos de possible corrupció, un fet que “demostra per a què s’han estat utilitzant les institucions”, ha indicat Estañ. “En aquest cas, pel que se l’ha detingut és per blanqueig de comissions, per haver entregat contractes públics als seus amics. Estem veient el que ha sigut el funcionament d’un braç empresarial del PP pel qual es repartien els contractes públics, es repartien els drets dels valencians”, ha dit el síndic de Podem.

Segons Estañ, ara toca “blindar-nos perquè açò no torne a ocórrer”, ha afegit respecte al funcionament polític que al seu parer mantenien “els governs del PP” al País Valencià. “Tolerància zero amb la corrupció”, ha conclòs Estañ.

Comparteix

Icona de pantalla completa