Diari La Veu del País Valencià
Oltra recorda a Camps que està investigat en la Fórmula 1 per beneficiar els seus ‘amiguitos del alma’

La vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, no es mossega la llengua a l’hora de parlar sobre la gestió de l’expresident Francisco Camps. Així, aquest divendres ha volgut deixar clar, durant la roda de premsa posterior al ple del Consell, que la Fórmula 1 va ser “el capritx d’un govern irresponsable” amb l’únic objectiu de voler beneficiar “els seus ‘amiguitos del alma'” .

D’aquesta manera, la número dos del Consell ha respost a les acusacions que ha llançat també durant la jornada d’aquest divendres Camps a la porta de la Ciutat de la Justícia, on ha assegurat que la seua implicació en la investigació judicial al voltant de l’organització dels grans premis de Fórmula 1 és un “assumpte polític” motivat per Compromís, a qui ha acusat de ser un “partit catalanista” que vol aquest tipus d’esdeveniments a Barcelona “però no a València”.

Carregant el vídeo…

La també Consellera d’Igualtat, d’altra banda, de manera irònica i fent al·lusió a la Fórmula 1, ha criticat que “el govern del senyor Camps es va passar de frenada i va gripar el motor de la Comunitat”. Oltra ha recordat que l’inici de la investigació judicial no va estar motivada per les nombroses denúncies que no sols va interposar el seu partit, el PSPV i Esquerra Unida, sinó perquè els tribunals tenen “sospites serioses” què hi havia muntat “un chiringuito de saqueig de les arques públiques”.

Comparteix

Icona de pantalla completa