Diari La Veu del País Valencià
Les fitxes de Religió d’un IES de la Vila Joiosa titllen d’antinatural l’homosexualitat i la contracepció

“L’homosexualitat contradiu el pla perquè Déu va crear l’home i la dona. L’homosexualitat és antinatural, ja que en ella no hi ha possibilitat d’expressar l’amor fecundament. Els actes homosexuals han de ser evitats sempre, ja que suposen un greu desordre moral”. “La fecunditat no és cap malaltia per a haver de medicar-se contra ella. Què pensaríem si algú s’operara o es medicara per a quedar-se sord o coix? No seria un pecat contra la llei natural?”. Aquestos són alguns dels continguts que, segons denuncien diverses fonts, ha de llegir i treballar l’alumnat d’un institut públic de la Vila Joiosa. Concretament, asseguren que es tracta de l’IES Marcos Zaragoza.

>

Aquestes fitxes, que es reparteixen en l’assignatura de Religió, enumeren i argumenten “diversos pecats contra el sisé i el nové manament”. Així, es tracta d’allunyar els joves de la pornografia i la prostitució, però també de la masturbació (perquè és la “reducció del sexe a un acte egoista de simple plaer personal”), la sexualitat extramatrimonial, les relacions prematrimonials, l’homosexualitat, la contracepció i la mentalitat antinatalista. D’aquesta última es diu que “és la mentalitat egoista que prefereix ‘tindre més coses a més fills'”.

Fragment d’una de les fitxes facilitades a Diari La Veu.

Els enunciats s’acompanyen de propostes de reflexió en grup sobre l’adopció per part de parelles homosexuals “per a donar una patent de normalitat a uns adults” o sobre la frase “Jo faig amb el meu cos el que vull”.

Comparteix

Icona de pantalla completa