Diari La Veu del País Valencià
Detingut a Alacant després d’haver intentat matar la seua parella amb unes tisores

La Policia Nacional ha detingut un home de 29 anys a Alacant acusat d’haver intentat matar amb unes tisores la seua parella. El fet es va produir quan la víctima es trobava cuidant dos menors a la vivenda on treballa. Així, l’arrestat va acudir a l’habitatge i contra la voluntat de la seua dona la va tancar en una de les habitacions fins l’arribada dels agents que, finalment, la van poder alliberar.

Aquest nou cas de violència masclista, del que ha informat hui la Comissaria Provincial en un comunicat, va ocórrer la vesprada del divendres passat. El presumpte autor del succés compta amb antecedents policials per fets similars, segons assenyala també el comunicat. El detingut, a qui se li imputen els delictes de temptativa d’homicidi, maltractaments i detenció il·legal, ha passat a la disposició del Jutjat d’Instrucció número 5 d’Alacant, que ja ha decretat el seu immediat ingrés a la presó.

Per la seua banda, la víctima va patir una ferida d’arma blanca en el braç esquerre després d’intentar defensar-se de l’agressor i, una vegada rescatada pels agents, va ser traslladada a l’Hospital General d’Alacant per a ser assistida.

La propietària de la casa on va succeir l’intent d’homicidi va telefonar ràpidament en arribar a la seua vivenda a la Sala Operativa 091 de la Policia Nacional per a alertar del succés. Poc després, quan els agents van arribar al lloc dels fets van comprovar que els dos menors que cuidava la víctima es trobaven allí i en bon estat.

Comparteix

Icona de pantalla completa