Diari La Veu del País Valencià
Pablo Iglesias i Antonio Estañ es reuneixen a València per a parlar dels reptes del futur

El secretari general de Podem, Pablo Iglesias, i el seu homòleg al País Valencià, Antonio Estañ, s’han reunit aquest divendres a València per a “xarrar i comentar els reptes valencians i del país per als pròxims mesos i els pròxims anys”. Així ho ha explicat Estañ al seu compte de Twitter, al qual ha pujat una foto amb Iglesias, que s’ha desplaçat fins a València per a presentar unes jornades de debat i formació titulades ‘Geopolítica Sud’, organitzades pel Frente Cívico Somos Mayoría.

Abans de la presentació, Iglesias ha sigut preguntat pels mitjans sobre el fet que no hi haguera cap membre de la direcció valenciana entre els assistents a la conferència i ha evitat respondre profunditzant sobre el fons de les jornades i la importància de la reflexió sobre les relacions internacionals i la seua intenció de parlar davant el públic “de l’absència geopolítica d’Europa”.

Durant la jornada, aprofitant la seua visita a València, Iglesias s’ha reunit “amb educadores, pensionistes, estibadors, riders, eventuals de Correus, bombers…, gent valenta amb problemes diversos que té clar que els drets han de defensar-se en comú; un honor”, tal com ha explicat al seu Twitter.

Comparteix

Icona de pantalla completa