Oltra, sobre el plurilingüisme: "No sé si Rajoy portarà el PP de Catalunya a una comissió bilateral"

La vicepresidenta del Consell defensa que la Llei de Plurilingüisme "compleix la jurisprudència del Tribunal Suprem" amb el mínim d'un 25% d'hores lectives en castellàvideo
/ València
11 maig 2018 01:00h
Mónica Oltra confia que la comissió bilateral sobe plurilingüisme no suposarà cap obstacle per a l\'aplicació de la norma educativa

Mónica Oltra confia que la comissió bilateral convocada pel govern espanyol amb el Consell per tal d'aclarir els dubtes de legalitat que, presumptament, té el Ministeri d'Educació al voltant de la Llei de Plurilingüisme "se solucionarà de manera satisfactòria per a les dues parts".

La número 2 del Consell ha basat aquesta confiança en el fet que "la llei compleix amb la jurisprudència del Tribunal Suprem" que, pel que fa a la política educativa de Catalunya va establir en un mínim d'hores lectives en castellà del 25%.

Carregant el vídeo...

Oltra, a més, ha explicat que els companys catalans de la formació liderada al País Valencià per Isabel  Bonig "han copiat" la llei valenciana i, per això, s'ha preguntat "si també el senyor Rajoy portarà a una bilateral el PP de Catalunya".

"Es veu que allà està ben fet i ací, no. Potser hem de repassar els apunts de la coherència política. A Catalunya estan defensant una cosa. El que val per als catalans no val per als valencians?", s'ha interrogat la vicepresidenta del Consell.

next