Diari La Veu del País Valencià
La comissió que investigarà a les Corts el finançament del PSPV i Bloc arrancarà en setembre

Sembla que el cas del presumpte finançament irregular del PSPV i del Bloc serà finalment estudiat a les Corts en una comissió d’investigació. Aquesta petició l’han registrada aquest matí Podem i Ciutadans amb la intenció que estiga constituïda abans que acabe el pròxim mes de setembre.

La notícia l’ha donada el portaveu del PSPV, Manolo Mata, als corredors del parlament autonòmic durant la jornada d’aquest matí. El diputat socialista ha celebrat que finalment aquesta qüestió haja quedat solventada després d’unes setmanes on les forces polítiques no implicades no es posaven d’acord sobre com organitzar-la.

Segons ha explicat Mata, les línies que seguirà la comissió seran principalment la investigació dels comptes del PSPV i del Bloc durant les campanyes electorals dels anys 2007 i 2008, així com, les contractacions a Crespo Gomar d’altres partits polítics i institucions.

“No és una trama”

Una vegada més, Mata ha recordat que aquesta situació no es pot qualificar de trama, atés que la investigació que compromet al seu partit rau en quatre adjucacions que es van fer –dos pel govern espanyol i altres dos per l’autonòmic– “de millor o pitjor manera”.

Comparteix

Icona de pantalla completa