Diari La Veu del País Valencià
Clara Castelló i Carolina Ferre presentaran El Matí À Punt i À Punt directe a la televisió pública

À Punt Mèdia ja ha triat les dues cares per a conduir els seus magazins de televisió. Clara Castelló serà l’encarregada de presentar El matí À Punt, un espai que durarà tres hores i mitja, i Carolina Ferre presentarà i codirigirà el magazin À Punt directe, un programa que estarà quatre hores en pantalla.

Segons la informació de què disposa aquest diari, els dos programes permetran que À Punt tinga un horari diürn o daytime, molt acostat a l’actualitat de les comarques valencianes. El debat plural, les connexions en directe, la informació de servei públic i la participació de la ciutadania seran els principals continguts. A més, els magazins crearan continguts específics per al web i fomentaran la participació mitjançant les xarxes socials.

Les dues presentadores dels magazins tenen una àmplia trajectòria televisiva, destaca la corporació en un comunicat. Clara Castelló ha treballat en informatius, programes d’entreteniment i retransmissions especials en diferents mitjans radiofònics i televisius, entre ells Radio Minuto (SER), el Centre Territorial Aitana de TVE o Radiotelevisió Valenciana. Per la seua banda, Carolina Ferre és una de les cares més conegudes en les televisions de tot l’Estat i, al llarg de la seua trajectòria, ha estat al capdavant de programes d’èxit en Telecinco, La Sexta, TVE, Antena 3 i també en Canal 9.

El magazín matinal es dirà El matí À Punt i estarà produït per Lavinia Audiovisual, Mecomlys i Factoria Plural. Clara Castelló estarà acompanyada pels copresentadors Mathies Muñoz i Maria Fuster. Muñoz ha treballat com a redactor en La Sexta, Antena 3, Canal 9 o Mediterráneo TV. Fuster ha treballat en diverses emissores locals i també ha sigut reportera en La Sexta Noticias, en La 2 de TVE o en TV3.

De vesprada, Carolina Ferre presentarà À Punt directe amb la col·laboració de Joan López. Actor i periodista d’Algemesí, López es posarà per primera vegada davant de la càmera en un plató de televisió, encara que té una llarga trajectòria com a redactor en programes d’entreteniment en Mediaset i d’investigació en Atresmedia. El programa estarà produït per Mediterráneo Media i Secuoya.

Comparteix

Icona de pantalla completa