Diari La Veu del País Valencià
I Enduro MTB Morella Singletracks: Un esdeveniment únic en un entorn únic

RedactaVeu / Morella.

Els responsables del projecte Morella Singletracks i l’empresa Napau Sports Management han anunciat la celebració del I Enduro Race Morella Singletracks, que ja estan organitzant. Aquesta competició serà la primera d’aquesta modalitat que se celebre a les comarques del nord i tindrà lloc els dies 4 i 5 d’octubre. La prova comptarà amb descensos cronometrats exigents, espectaculars enllaços sense treva, desnivells no aptes per a tots els públics i, tot això, en un preciós espai, idoni per al MTB (bicicletes tot terreny). La celebració d’aquesta competició, juntament amb la de la Mediterranean Xtrem, suposa la confirmació de Morella com a destinació de referència dins del BTT a nivell nacional.

El 4-5 d’octubre d’enguany, els aficionats al MTB més lúdic i autèntic tenen una cita inexcusable a Morella. El circuit programat serà una mostra de l’enorme domini dedicat a l’enduro i al all mountain que constitueix la zona. A més, la primera especial tindrà per escenari la joia medieval que representa el nucli urbà de Morella, descendint 200 m. de desnivell des del punt més alt del seu castell fins a l’exterior del recinte emmurallat. Amb això, tant bikers com visitants podran gaudir d’un dels pobles més bonics de l’Estat des de la perspectiva més espectacular.

El cap de setmana serà una festa de la bicicleta, on també els més menuts tindran el seu espai amb activitats dissabte i diumenge. Morella garanteix l’èxit de l’esdeveniment, per la implicació tant a nivell institucional, l’ajuntament de Morella, com popular, de comerciants i veïns d’aquest meravellós municipi situat a les comarques del nord. Morella Singletracks i Napau Sports Management són els organitzadors de l’esdeveniment i ja estan treballant en tots els detalls i promoció. En les properes setmanes es donarà a conèixer tota la informació del mateix en una presentació pública.

Comparteix

Icona de pantalla completa