Diari La Veu del País Valencià
Detingut a València un home de 48 anys per trencar-li dues costelles a la seua exparella

Agents de la policia han detingut un home de 48 anys en el districte del Marítim de València com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar després de, pel que sembla, assestar-li diversos colps a la seua exparella i trencar-li dues costelles.

Els agents feien labors de prevenció durant la matinada d’aquest dilluns quan van ser alertats per la sala del 091 i es van dirigir a un hospital de València en què es trobava una dona a la qual suposadament havia agredit la seua exparella, segons fonts policials.

La víctima va ser atesa amb dues costelles fracturades en el servei d’urgències, on la policia va saber que moments abans la dona s’havia dirigit al conductor d’una ambulància per a demanar-li que la portara a un hospital perquè la seua parella li havia agredit i tenia forts dolors en el costat. A través de les investigacions, els agents van descobrir que la víctima havia decidit celebrar el Dia de la Mare amb la seua exparella, amb qui té un fill en comú i amb la qual va mantindre una relació de trenta anys que va finalitzar fa uns mesos.

El detingut l’hauria insultat i posteriorment li hauria propinat una punyada en la zona de les costelles. La dona va aconseguir desfer-se del seu agressor i es va adreçar cap a un centre de salut, però en el camí es va trobar amb una ambulància que la va traslladar a l’hospital. L’agressor, que compta amb antecedents policials, va ser identificat i localitzat en el domicili pels agents, sent detingut com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments. L’agressor ha passat a disposició judicial.

Comparteix

Icona de pantalla completa