Diari La Veu del País Valencià
La Policia Local de València denuncia un turista per sobrevolar amb un dron el centre de la ciutat

La Policia Local de València ha intervingut un dron que presumptament va sobrevolar el centre de la ciutat fins a quedar enganxat en una palmera de la plaça del Temple i ha denunciat el seu propietari, un turista que va sol·licitar ajuda per a desenganxar-ho.

Fonts del cos policial han informat en un comunicat que els fets van ocórrer divendres passat sobre les 12.45 hores quan una patrulla policial va ser sol·licitada perquè, pel que sembla, un turista sol·licitava ajuda per a recuperar un dron que havia enganxat en una palmera mentre el volava.

Quan van arribar els agents al lloc es van trobar amb l’aeronau atrapada en una palmera a més de 20 metres d’altura, amb el perill que poguera soltar-se i colpejar algun vianant o vehicle, donada l’afluència de trànsit en aquest punt de la ciutat.

Els policies van sol·licitar la col·laboració de Bombers i, una vegada recuperat el dron, es va procedir a denunciar el propietari del mateix per incompliment del Reial decret 1036/2017 pel qual es regula la utilització civil d’aeronaus pilotades per control remot. A més, es va remetre la denúncia a l’Agència de Seguretat Aèria, òrgan competent en matèria de sancions.

Comparteix

Icona de pantalla completa