Diari La Veu del País Valencià
L’STEPV crida el professorat a manifestar-se contra la campanya de delacions del PPCV

El Sindicat dels Treballadors de l’Ensenyament del País Valencià (STEPV) ha fet una crida perquè tots els docents s’oposen a l’última campanya impulsada pel PPCV sota el nom ‘No más adoctrinamiento en las aulas’. Aquesta iniciativa, que fomenta les delacions anònimes per part de les famílies en contra dels professors dels centres públics, l’STEPV l’ha considerada com una “caça de bruixes” així com “un atac a la professionalitat del professorat i de la convivència democràtica dels centres docents i de la societat valenciana”.

Així mateix, des del síndicat exigeixen la retirada d’aquesta campanya pròpia “de règims autoritaris” i no de societats “democràtiques i modernes com la valenciana”.

Noves movilitzacions en defensa de l’educació pública

El pròxim dimarts 8 de maig la Plataforma en Defensa de la enseñanza pública ha convocat noves concentracions per tot l’estat espanyol que responen una vegada més a les retallades de l’educació pública i al rebuig de l’actual llei educativa LOMCE.

Al País Valencià, les marxes se celebraran a Castelló, a la plaça de Maria Agustina a les 19 hores, així com a Vila-real, a la Vall d’Uixò i a Vinaròs, on hi haurà concentracions a la plaça de l’Ajuntament a aquesta mateixa hora.

A Alacant, d’altra banda, la concentració serà a les 18h a la Plaça de la Muntanyeta, mentre que a València començarà, com ve sent habitual, des de la plaça Sant Agustí també a les sis de la vesprada.

Comparteix

Icona de pantalla completa