Diari La Veu del País Valencià
Compromís convoca la 2a edició del seu premi faller ‘Et cremaré amb un somriure’
RedactaVeu / Paterna

Compromís per Paterna convoca de nou, enguany, totes les falles del municipi a la segona edició del seu Premi Faller ‘Et cremaré amb un somriure’, un guardó que “vol reconéixer el treball ben fet, la sàtira política amb més enginy i l’ús del valencià. Un guardó que també pretén que la situació política o el personatge més criticat de l’actualitat informativa es creme amb un doble somriure, el de la crítica amb més gràcia i el de Compromís. D’ací el nom de ‘Et cremaré amb un somriure’”, explica el portaveu municipal, Juanma Ramón.

“La sàtira i la creativitat són valors fonamentals i intrínsecs a la festa fallera i per això decidírem crear aquest premi l’any passat, amb l’objectiu de reconèixer el treball dels artistes i les comissions que aposten perquè perdure l’humor i la sàtira política. I com ja hi ha premis a ninots indultats, amb el Premi ‘Et cremaré amb un somriure’ fem tot el contrari i busquem el ninot que, amb millor enginy i sàtira política represente allò que siga més mereixedor de cremar-se i purificar el seu esperit”.

Els candidats a optar al premi de Compromís per Paterna són els ninots de totes les falles grans del municipi. La falla que tinga el ninot guanyador rebrà una aportació econòmica de 100 euros i una xicoteta escultura amb el somriure de la formació, lliurant-se tots dos a la comissió guanyadora.

El jurat del Premi Faller de Compromís està composat pels membres de la sectorial de Compromís per les Falles i triarà un ninot de cada comissió. Aquest jurat serà l’encarregat de publicar les fotos dels ninots al perfil de facebook de Compromís per Paterna. Es valorarà la sàtira política, la creativitat i l’ús del valencià, així com els totals dels ‘m’agrada’ a les fotos publicades al Facebook.

El premi ‘Et cremaré amb un somriure’ serà lliurat pels regidors de Compromís en Paterna, Juanma Ramón i Emili Mira, el dia 19 de març abans de la cremà, a la comissió premiada. Ambdós regidors es quedaran a presenciar la cremà de la falla guanyadora del premi de Compromís per Paterna.

Comparteix

Icona de pantalla completa