Diari La Veu del País Valencià
Bonig arenga el reelegit president de Noves Generacions a combatre l’esquerra per a recuperar el govern

L’actual president de Noves Generacions de la Comunitat Valenciana (NNGG-CV), Juan Carlos Caballero, ha sigut ratificat com a president de l’organització juvenil del PPCV, amb un total del 92% dels vots en el XI Congrés de les joventuts ‘populars’

En l’acte, que s’ha celebrat a Alacant aquest diumenge, també ha participat la secretària general de NNGG Espanya, Reyes Fernández, i la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, qui ha recordat el seu pas per les joventuts, en les quals ha destacat els “moments grans i de sofriment, de gent que va donar la seua vida per un ideal, de gent que es va afiliar a un partit perquè creia en ell”. “Per açò, cal agrair i reconéixer les persones que van donar la seua vida enfront d’ETA”, ha afegit.

“Combatre l’esquerra”

Durant la seua intervenció, Bonig ha demanat als membres NNGG-CV que lluiten “contra la fal·làcia de la superioritat moral que sempre ha practicat l’esquerra”.

La presidenta del PPCV ha assenyalat que actualment ser jove i ser del NNGG “és demostrar valentia i tindre una veu per a combatre el fals mite d’eixe progressisme que predica l’esquerra”. “L’esquerra de tota la vida i també la nova són enemics de la llibertat i de la capacitat de les persones per a progressar per esforç i mèrit. Per açò, cal lluitar amb arguments i amb fets”, ha assenyalat.

“No solament a la Comunitat Valenciana, sinó que en molts ajuntaments estem veient que els governs del canvi s’han caracteritzat per no preocupar-se i ocupar-se pels ciutadans. La seua única missió és enfrontar la gent i crear falsos problemes i, per això, hem de denunciar com de malament ho estan fent. Els falta molta gestió, carrer, dia a dia, i els sobra molt de sectarisme. Han demostrat que són governs profundament sectaris. Per això cal dir tots els dies que no podem seguir amb aquestos governs de falta de gestió”, ha agregat.

Bonig ha afirmat que els ciutadans “han de saber què és el que defensa el PP i NNGG” i sobre aquest tema ha assenyalat que és “el moment de donar la batalla en qüestions crucials”. “A l’esquerra mai se l’avança per l’esquerra. Es venç amb claredat, amb contundència, amb fets i ideologia. I nosaltres tenim un projecte i una ideologia que han transformat a la Comunitat Valenciana i han donat a la comunitat i a Espanya els millors anys de progrés. Cal dir-ho alt i clar”.

Un any per a recuperar les institucions

La presidenta del PPCV ha indicat que aquest congrés “és el tret d’eixida davant l’any que ens queda per a les eleccions de 2019. Serà un any apassionant i dur per a recuperar les institucions i aplicar les polítiques del PP”.

Bonig ha afirmat que a la gent “no li interessen els debats estèrils”. “A la gent li preocupa el seu benestar. Volen ocupació i treball per a mantenir l’estat del benestar. Els preocupa la llibertat de la seua família i dels seus fills: d’açò cal parlar. A la gent li interessa l’ocupació i la prosperitat però l’esquerra no parla d’empresa, progrés o economia, sinó d’altres coses”, ha agregat.

En aquest sentit, ha assenyalat que el País Valencià “està vivint el full de ruta que es va aplicar fa 20 anys a Catalunya, de transformació de la societat des de les aules. I hi ha qui vol imposar aquest projecte a la Comunitat Valenciana, a Balears, a Catalunya, al País Basc i a Navarra”. “I si açò és així és perquè hi ha un partit que ho permet i ho tolera: el PSOE”, ha manifestat.

Comparteix

Icona de pantalla completa