Diari La Veu del País Valencià
Nou lapsus de Rajoy: oblida el nom de l’alcalde d’Alacant

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha tornat a patir un lapsus, en aquest cas de memòria, a Alacant i amb el nom de l’alcalde de la ciutat, el popular Luis Barcala.

El líder del Partit Popular ha assistit aquest dissabte a un acte del partit per a celebrar que el consistori torna a estar governat pel PP. De fet, Rajoy ha visitat l’Ajuntament per a signar en el llibre d’Honor d’Alacant abans d’anar a l’Auditori de la Diputació d’Alacant (ADDA) per a participar en l’acte.

Carregant el vídeo…

A la casa consistorial, el president espanyol s’ha fotografiat amb els membres de l’agrupació local i malgrat que la trobada popular a la ciutat estava motivada pel retorn a l’alcaldia del PP després de tres anys de govern del PSPV, Compromís i Guanyar Alacant en coalició, Rajoy, en el moment d’adreçar-se al públic combregat a l’ADDA, ha oblidat el nom de l’alcalde.

Només començar la seua intervenció Rajoy ha dit “benvolgut alcalde d’Alacant” i, mentre rumiava com li deien a l’amfitrió, ha afegit: “Que així es diu”. Tot seguit ha continuat amb el seu discurs sense recordar Luís Barcala.

Comparteix

Icona de pantalla completa