Compromís tanca el cens de les primàries amb 11.577 inscrits

El procés de votació es podrà realitzar per via electrònica, del 17 al 19 de març, per correu postal, del 14 al 20, o presencialment el dia 21
10 març 2014 01:00h
RedactaVeu / València

A les 00 hores d'ahir diumenge acabà el termini per a registrar-se i poder participar en les primàries de la Coalició Compromís per a triar candidats a les eleccions al Parlament Europeu, el cens estarà format finalment per 11.577 persones.

Aquest cens està composat pels 4.354 militants de Compromís, les 3.712 persones que s’havien donat d’alta com a simpatitzants de la coalició abans d’iniciar-se el procés de primàries i els 3.511 ciutadans que s’han registrat per a participar en les primàries des que s’obrí el cens el passat 19 de febrer.

La Comissió Electoral Nacional de Compromís ha remés a tots els col·lectius locals de la coalició el cens de les primàries i ha establert un període de tres dies per a l’esmena d’errades i omissions.

El procés de votació es podrà realitzar per via electrònica, del 17 al 19 de març, per correu postal, del 14 al 20, o presencialment el dia 21, en les meses electorals que s’establiran pel territori.

Els 11.577 ciutadans inscrits en el cens de primàries podran triar entre els cinc candidats a cap de llista, Jordi SebastiàEnric Bataller, Julià Álvaro, Isabel Martí i Pedro Sánchez, i els dèsset candidats per a la resta de la llista.

Hui mateix continuen els actes de campanya dels candidats amb un debat organitzat pel col·lectiu de la Ciutat de València que tindrà lloc al Centre Octubre a partir de les 19 hores i que serà retransmès via ‘streaming’. Algemesí, Bètera, Gandia, Castelló, Alacant i Elx són les altres localitats que tenen previst acollir actes de campanya dels candidats els pròxims dies.

next