La regidora de l'Ajuntament de València Isa Lozano denuncia haver patit abusos sexuals quan tenia 10 anys

La responsable de l'àrea d'Igualtat se suma a la iniciativa #Cuéntalo difosa a les xarxes socials per a fer visibles els abusos que pateixen les dones
/ València
30 abril 2018 01:00h
La regidora d\'Igualtat, Isabel Lozano, en una imatge d\'arxiu.

La regidora d'Igualtat i Polítiques Inclusives de l'Ajuntament de València, Isa Lozano, ha explicat públicament que va patir abusos sexuals quan només tenia 10 anys. En un missatge de Twitter, l'edil de Compromís ha contat la seua experiència per a sumar-se a la iniciativa #Cuéntalo, engegada a les xarxes socials arran de la sentència contra 'La Manada' per a denunciar els abusos i actituds masclistes que amb regularitat pateixen les dones.

Lozano ha explicat en una piulada que va ser víctima d'abusos sexuals quan només tenia 10 anys. Segons relata la regidora, va ser el seu professor de karate qui hauria abusat d'ella. Lozano denuncia que el professor d'arts marcials va continuar impartint classes, mentre que ella va abandonar la disciplina per a fer ballet.

La regidora Lozano ha contat la seua experiència com moltes altres dones, que han respost en les darreres hores a la invitació de la periodista Cristina Fallarás a denunciar les agressions sexuals patides.

next