Diari La Veu del País Valencià
Ximo Puig assegura que comptarà amb Toni Gaspar i el seu equip
Europa Press / Madrid

En diverses entrevistes radiofòniques, Ximo Puig ha afirmat que la democràcia “està malalta” i té problemes de representativitat i legitimitat, i que la solució a aqueixos problemes és “més democràcia”.

Un dia després de ser triat candidat en les primeres primàries obertes als no militants socialistes, ha opinat que aquest tipus de processos s’estendran a altres partits, donat “l’èxit” de participació. Aquest diumenge van acudir a les urnes 40.186 persones, la qual cosa suposa el 83 per cent dels inscrits al cens.

Preguntat per què succeirà amb el seu rival i amb els qui li han donat el seu suport, ha deixat clar que “no passarà res”, perquè són “companys” i perquè la seua intenció és “sumar” per a provocar un “canvi” al País Valencià.

El PSPV, ha dit, necessita “els millors” per crear una alternativa per a un país que té un 30% d’atur, de deute i d’exclusió social. Així, ha afirmat que no li preocupa que l’impacte mediàtic de les primàries es diluïsca d’ací a les eleccions, previstes per a maig de 2015.

De fet, no creu que “els efectes soufflé siguen positius per a la política” i ha assegurat que utilitzarà aquest temps per a crear una “alternativa potent”. Puig ha denunciat especialment la situació de “corrupció” del País Valencià, amb més de 100 imputats i ha destacat que el tancament de la RTVV està costant cada dia 200.000 euros als valencians.

Comparteix

Icona de pantalla completa