Diari La Veu del País Valencià
Una pancarta recorda Guillem Agulló al camp del Llevant

Els aficionats del Llevant UD han tornat a recordar Guillem Agulló al Ciutat de València. A l’inici de la segona part del partit que enfronta l’equip local amb el Sevilla CF, els seguidors han desplegat una pancarta en record del jove de Burjassot assassinat per un grup de feixistes a Montanejos.

En la represa de la segona part del partit entre el Llevant i el Sevilla, s’ha pogut veure una pancarta que deia: “Guillem Agulló, present”.

Així, els seguidors que l’han homenatjat han emés un comunicat a través de les xarxes on han recordat que “aquest abril fa 25 anys de l’assinat de Guillem Agulló, conegut per la seua posició d’esquerres, militant antifeixista, seguidor granota incondicional i membre del colectiu Força Llevant”.

En el partit Llevant-Sevilla, i des del gol d’Alboraia, on acudeixen diversos grups d’aficionats i la penya Tòtil, se li ha fet homenatge amb una pancarta: “Guillem Agulló present, 25 anys amb tu”.

Deu minuts després d’haver-se retirat la pancarta, una dotzena de membres de la seguretat privada de l’estadi s’han acostat a la graderia per endur-se-la. Com que no l’han trobada han advertit els aficionats que no tornaren a mostrar-la.

Cal recordar que no és la primera vegada que els aficionats del Llevant UD recorden Agulló a l’estadi. En 2013 també se’l va homenatjar.

Comparteix

Icona de pantalla completa