El Consell nomena Zulima Pérez subsecretària d'Hisenda

La fins ara secretària autonòmica de Transparència substituirà Eva Martínez, ara al capdavant de la Direcció General de Pressupostos
/ València
27 abril 2018 01:00h
Des de la Sotssecretaria d\'Hisenda assumirà també les competències relatives a la Junta Superior de Contractació Administrativa i les funcions relatives a la Central de Compres de la Generalitat.

El ple del Consell ha aprovat el nomenament de Zulima Pérez Seguí com a subsecretària de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic. Zulima Pérez era fins ara secretària autonòmica de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació de la Conselleria de Transparència i substituirà com a subsecretària de la Conselleria d'Hisenda a Eva Martínez, qui ara ocupa la direcció general de Pressupostos. 

Pérez, del PSPV, cobria la quota d'alt càrrec socialista en la Conselleria de Transparència. Aquest departament està encapçalat per Manuel Alcaraz, de Compromís.

La nova subsecretària d'Hisenda és Llicenciada en Dret per la Universitat de València, ha sigut professora de Dret Constitucional en aquesta mateixa universitat i regidora a l'Ajuntament d'Alcoi. Zulima Pérez compta amb una àmplia formació acadèmica en l'àmbit de drets i llibertats públiques i ha participat en nombrosos projectes de recerca, ha impartit cursos i ha col·laborat en diverses publicacions. 

Des de la Subsecretaria d'Hisenda assumirà també les competències relatives a la Junta Superior de Contractació Administrativa i les funcions relatives a la Central de Compres de la Generalitat.

next