Diari La Veu del País Valencià
Oltra, sobre la piulada contra el PSPV: Vaig parlar amb el president i hi estem d’acord

Mónica Oltra va parlar amb Ximo Puig just després de llançar la piulada on va retraure al PSPV que vulguera fer servir les seus per a orientar els possibles beneficiaris en la consecució de la Renda Valenciana d’Inclusió. La vicepresidenta ha explicat durant la roda de premsa posterior al Ple del Consell que Ximo Puig i ella estan en sintonia: “Vaig parlar amb el president i hi estem d’acord. No faig una cosa així sense parlar amb el president immediatament. Li vaig dir que havia escrit un tuit i que potser tindria alguna conseqüència”.

Carregant el vídeo…

Preguntada per si tornaria a llançar un missatge on feia un paral·lelisme entre la proposta feta pel responsable de local del PSPV de València i assessor de Presidència de la Generalitat, Borja Sanjuán, i les pràctiques dels partits “ultres”, Monica Oltra ha confessat que li ha “pegat voltes, però que “el tornaria a fer”.

“Volia evidenciar que aquest tipus d’accions no són pròpies de progressistes i de la socialdemocràcia. Deia, ‘se vos ha colat algú’. Això és evident”, ha explicat la número 2 del Consell després de defensar la Renda Valenciana d’Inclusió com una fita de “tota la societat valenciana” i de tots els partits, no només dels del Botànic, sinó també de Ciutadans, “que va votar a favor”, i “inclús del PPCV, que no va votar en contra”.

Comparteix

Icona de pantalla completa