El PSPV d'Alacant restitueix Eva Montesinos com a portaveu però manté Miguel Castelló

L'executiva local nomena Carlos Giménez com a president del grup municipal
/ València
26 abril 2018 01:00h
Dilluns a la nit la comissió permanent de l\'agrupació socialista local d\'Alacant va decidir substituir Eva Montesinos pel regidor Miguel Castelló.

L'executiva local del PSPV-PSOE ha acordat aquest dijous, per unanimitat, reorganitzar el grup municipal a l'Ajuntament d'Alacant restituint Eva Montesinos com a portaveu i afegint un altre portaveu més: Miguel Castelló.

D'aquesta manera, s'ha corregit la destitució del passat dilluns de Montesinos, tot i que es manté Castelló en el mateix càrrec, al mateix temps que es nomena Carlos Giménez com a president del grup municipal, amb les funcions de convocar i dirigir les sessions dels sis regidors en la corporació municipal. El secretari general, Miguel Millana, ha estat absent en la reunió per raons de salut, malgrat que l'havia convocada ell.

A més de Montesinos i Castelló com a portaveus, i Giménez com a president, s'ha nomenat Gloria Vara com a secretària del grup. La resta de punts aprovats per l'anterior executiva segueixen amb plena vigència i sense cap modificació segons el portaveu local, Sergio Ramón.

next