Diari La Veu del País Valencià
Mercadona obri una oficina comercial al Regne Unit

Mercadona ha aterrat al Regne Unit amb l’obertura d’una oficina comercial que gestionarà les compres de peix procedent del mar del Nord, segons han informat fonts del grup de distribució presidit per Juan Roig.

En concret, la companyia valenciana ha obert aquesta delegació, dirigida per Gavin Radcliffe i situada a la localitat de Harrogate, amb l’objectiu de negociar, gestionar i executar operacions de compra amb proveïdors en el país.

Segons informa aquest divendres el diari Expansió, aquesta tasca es realitzava, fins ara, per personal de la companyia situat a l’estat espanyol i que havia de desplaçar-se a la zona cada vegada que calia realitzar un acord o gestionar qualsevol contingència. Amb la nova oficina, el grup adquireix presència física al Regne Unit, que més endavant podria utilitzar per a desenvolupar altres acords.

Mercadona, que compta amb una xarxa de 120 fabricants interproveïdors, va realitzar un volum de compres per valor de 17.533 milions d’euros en 2017, un 9% més, de les quals l’estat espanyol va concentrar-ne el 85% del total.

Comparteix

Icona de pantalla completa