Diari La Veu del País Valencià
La Fira del Vehicle d’Ocasió obri les portes amb més de 1.000 cotxes a la venda

La desena edició de la Fira del Vehicle Selecció Ocasió ha obert aquest dijous les portes en Fira València. Amb més de 1.000 cotxes a la venda distribuïts en una superfície que supera els 20.000 metres quadrats, el certamen celebra la seua dècada de vida anunciant-se com el saló comercial d’aquestes característiques “més gran celebrat mai” al País Valencià.

El matí ha començat amb ambient de negoci i la signatura de les primeres vendes, destaca l’organització en un comunicat. Des de primeres hores del dia, els passadissos han vist moviment de compradors que han volgut aprofitar la jornada inaugural per a ser els primers a gaudir les “gangues”.

En alguns casos, aquestos descomptes han superat els 12.000 euros en models “molt concrets i de gamma més alta”. Amb tot, les expectatives són “excel·lents” per a una fira que compta amb 42 concessionaris i distribuïdors i que aprofita el “dolç moment que viu el mercat del vehicle d’ocasió a la Comunitat Valenciana”, remarquen des del certamen.

En aquest sentit, l’organització ha citat estadístiques oficials per a posar en relleu que aquesta és la quarta autonomia amb més transaccions en aquest mercat, ja que ha acumulat quasi 49.227 vendes en els tres primers mesos de l’any.

A la fira s’hi pot trobar el nou Subaru XV, el nou AWD compacte de la marca japonesa i el Mitsubishi Eclipse Cross. També hi està el nou Hyundai Kona, el Hyundai i30 Fastback, el Nissan Qashqai, el renovat Dacia Duster, el Renault Koleos, el Fona Civic 1.0 Turbo VTEC 130 CV, el Nissan Leaf i el Toyota CHR.

A més de l’oferta comercial, el saló també ha programat una proposta paral·lela d’activitats i exhibicions relacionades amb el món del motor, així com diferents àrees d’oci, diversió, joc i restauració. La desena edició de la fira compta a més amb la novetat de la celebració de diferents exhibicions de trial a càrrec de l’especialista Juanda de la Peña i el Club de Trial ‘A Trasera’ de València.

El certamen tindrà les portes obertes fins al diumenge 22 d’abril, d’11 a 20 hores. L’entrada individual costa tres euros i la doble, cinc euros.

Comparteix

Icona de pantalla completa