Diari La Veu del País Valencià
Gaspar denuncia ‘privilegis’ per a Puig en les primàries del PSPV
Europa Press / RedactaVeu / València

Així ho ha indicat el també alcalde de Faura (Camp de Morvedre) i diputat, en una roda de premsa, en la qual ha assenyalat que quan al gener va anunciar que es presentaria al procés tenia “la sensació”, però ara té “el convenciment que la gent vol un canvi”.

Gaspar ha assenyalat que, després de recórrer més de 10.000 quilòmetres, participar en més de 150 actes i visitar quasi 80 municipis del País Valencià durant aquest procés, se sent “amb més força il·lusió i el convenciment que és possible, i que hi haurà un canvi”.

No obstant açò, ha lamentat una sèrie d’aspectes de com s’ha portat el procés que, al seu judici, requeria “més temps”. Així, ha assenyalat que s’ha produït un “caos” en les últimes hores, que s’han incomplit els terminis i que hi ha hagut una “mala gestió de les incidències”, com queixes i preguntes de simpatitzants que no han tingut resposta.

Urnes itinerants

Així mateix, ha indicat que el seu equip encara desconeix com serà l’escrutini de la votació del pròxim diumenge, de la qual eixirà el candidat socialista a la Presidència de la Generalitat per a les pròximes eleccions autonòmiques. No obstant açò, ha expressat la seua preocupació per la informació “no oficial” que ha rebut d’alguns militants que hi haurà “urnes itinerants” que aniran d’uns pobles a altres.

Toni Gaspar també ha lamentat que aquest procés “no ha sigut igualitari”, ja que Ximo Puig “no ha delegat el seu càrrec” de secretari general del PSPV durant la campanya, la qual cosa, segons l’alcalde de Faura, haguera sigut un gest de “exemplaritat”. De fet, ha assegurat que Puig “ha utilitzat tots els recursos del partit, tots els dies, en benefici de la seua candidatura”.

De la mateixa manera, Gaspar, que ha assegurat que encara no té el cens”, ha denunciat “privilegis en la utilització” del mateix per part de l’altra candidatura.

En la seua opinió, el Comitè Nacional de Garanties “s’ha desentès del procés”, per la qual cosa ha demanat “observadors del Comitè Federal que vetlen per l’exemplaritat i la igualtat” en el procés.

“Tinc el convenciment que canviarem”, ha manifestat Gaspar en un altre moment de la seua intervenció. En aquesta línia, ha assenyalat: “Al principi em van dir que no em presentaria, i em vaig presentar; després van dir que no tindria els avals, i el tercer dia els tenia; i ara ja saben el que van dient -en relació al fet que no guanyarà- i serà la tercera vegada que s’equivoquen”.

Comparteix

Icona de pantalla completa