Diari La Veu del País Valencià
El Bloc determinarà les conseqüències pertinents pel finançament més enllà del que diga la justícia

El Bloc farà públic “en breu” l’informe sobre les despeses relatives a la campanya de 2007 i als pagaments a l’empresa de publicitat Crespo Gomar. Així ho ha anunciat mitjançat un comunicat la Permanent de l’Executiva després de reunir-se aquest dilluns. La investigació interna, elaborada per les àrees d’organització i finances, serà la base amb què el partit “determine les conseqüències pertinents” en cas que detecte alguna irregularitat.

“La direcció del Bloc, una ocasió més, aprofita la comunicació pública per a refermar davant la militància i el conjunt de la ciutadania valenciana el seu compromís amb la integritat i l’honestedat, que han sigut principis rectors de l’actuació política de milers de valencianistes al llarg de la nostra història. Al Bloc som ben conscients que no tots els partits són iguals quan es tracta de respondre davant possibles irregularitats”, ha assegurat la direcció nacionalista.

Durant la reunió s’ha tractat la recepció de la resposta a “l’escrit adreçat al TSJ registrat divendres 13 d’abril” on es va demanar que es fera públic “el sumari sobre la causa que tramitava el Jutjat d’Instrucció número 21 de València”. La resposta del TSJ valencia esmenta que, en aquest moment, “no tramita cap causa, de la pròpia sala, en què el Bloc siga part”. El partit, però, insisteix a demanar al Consell General del Poder Judicial que faça públic el sumari.

Amb tot, la Permanent de l’Executiva remarca que “en el contingut de la interlocutòria no apareix cap dels seus membres i que no hi ha cap causa judicial oberta contra el Bloc”.

Comparteix

Icona de pantalla completa