Diari La Veu del País Valencià
La Universitat de València i el professorat associat arriben a un acord de serveis mínims

La Universitat de València (UV) ha informat que s’ha arribat a un acord de serveis mínims de la vaga indefinida de professorat associat que va començar el 29 de gener amb la finalitat d’assegurar avaluacions, tutoria i orientació a l’alumnat.

En concret, les parts negociadores han arribat aquest dijous a un acord de serveis mínims que “garanteix l’avaluació dels mòduls impartits per professorat associat, així com les tutories i l’atenció i orientació dels alumnes”. El document està signat per la rectora de la Universitat de València, Mavi Mestre, i pels representants del Comité de Vaga.

Així, al text s’estableix que “s’ha de garantir la realització de l’avaluació dels mòduls dels quals és responsable el professorat associat en vaga durant tot el curs 2017-18”. El contingut d’aquesta mesura ha de contindre la realització de les proves necessàries, el procés de revisió de les qualificacions per part del professorat i la comunicació legal d’aquestes en acabar el període d’avaluació o si l’alumne ho necessita prèviament.

Així mateix, el document diu que s’ha d’assegurar “la tutorització i avaluació dels mòduls de característiques especials”, com ara els treballs de fi de màster, els de fi de grau i les pràctiques externes.

El tercer punt de l’acord és el relatiu a la realització d’uns serveis mínims d’atenció i orientació a l’alumnat sobre les condicions en què es realitzarà l’avaluació dels coneixements i competències necessaris per a aprovar les matèries.

Comparteix

Icona de pantalla completa