Diari La Veu del País Valencià
La mortalitat per accidents de trànsit en Setmana Santa i Pasqua augmenta un 133% respecte de 2017

Les carreteres valencianes van registrar del 23 de març al 9 d’abril –període que inclou des l’inici de la Setmana Santa fins al final de la Pasqua– un total de set accidents mortals amb set morts, cosa que suposa un 133,3% més respecte al mateix període festiu de 2017.

Segons les dades definitives del Centre de Gestió de Trànsit de València a què ha tingut accés EFE, del 7 al 24 d’abril de 2017 es van comptabilitzar tres accidents mortals amb tres morts.

El nombre de ferits hospitalitzats ha ascendit a tres (com en 2017) i el de víctimes que no han hagut de rebre assistència hospitalària ha sigut d’un (l’any passat no en va haver hi cap).

Per demarcacions, la que ha patit més accidents mortals ha sigut la de València, amb quatre accidents, que han deixat quatre morts i dos ferits hospitalitzats. En 2017 hi va haver un accident que va deixar un mort i tres ferits hospitalitzats. A la demarcació d’Alacant hi ha hagut dos accidents mortals i dos morts i a la de Castelló, un accident mortal, un mort, un ferit hospitalitzat i un altre no hospitalitzat. En 2017, les xifres a Alacant van ser les mateixes que enguany, mentre que a Castelló no es va registrar cap accident d’aquest tipus.

Comparteix

Icona de pantalla completa