Extingit un incendi forestal a Benissa després de cremar vora 4.000 metres quadrats

Les tasques d'extinció s'han complicat a causa del vent fort que bufa aquesta vesprada a la zona de Benimarraig
/ València
6 abril 2018 01:00h
Els bombers han evitat que les flames arribaren a una àrea limítrofa de densa massa forestal, així com a una altra on hi ha una casa.

L'incendi forestal que ha afectat aquest divendres la zona de Benimarraig, a la localitat de Benissa (la Marina Alta), ha sigut extingit passades les 19 hores, segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers. Les flames, que s'han detectat cap a les quatre de la vesprada, han calcinat una superfície de vora 4.000 metres quadrats.

En el dispositiu han participat dos mitjans aeris de la Generalitat assignats a la demarcació d'Alacant, així com efectius de bombers de Benissa i Dénia i dues brigades de bombers forestals amb les seues respectives autobombes. Un dels mitjans aeris s'ha retirat durant l'evolució favorable de l'incendi, que ha sigut controlat cap a les 18 hores i extingit una hora més tard.

Les tasques d'extinció s'han complicat a causa del vent fort que bufa aquesta vesprada a la zona de Benimarraig. Els bombers han evitat que les flames arribaren a una àrea limítrofa de densa massa forestal, així com a una altra on hi ha una casa.

next