El president de CaixaBank assegura que el CaixaForum es convertirà en "un referent" a València

Les obres a l'Àgora començaran a finals de 2018 i s'allargaran durant dos anys
/ València
6 abril 2018 01:00h
La inversió per al CaixaForum ascendeix a 18 milions d\'euros, amb una despesa anual per al manteniment i funcionament de 5 milions.

El president de CaixaBank, Jordi Gual, ha afirmat que el CaixaForum es convertirà en "un nou referent" a València amb una programació adreçada a tots els públics. "El compromís de CaixaBank amb la Comunitat Valenciana és absolut i comptar amb un CaixaForum ens ajudarà encara més a aquesta presència", ha manifestat Gual en la junta de l'entitat que s'ha celebrat al Palau de Congressos de València.

Tal com ha recordat el president de CaixaBank, la iniciativa de la fundació bancària es va presentar en febrer, les obres a l'Àgora començaran a finals de 2018 i està previst que s'allarguen durant dos anys.

La inversió per al CaixaForum ascendeix a 18 milions d'euros, amb una despesa anual per al manteniment i funcionament de 5 milions. Són, ha recordat Gual, "5.500 metres quadrats a la disposició de la Comunitat Valenciana" que es convertiran en "un nou referent" de la ciutat. "Estem arrelats on estem, i ara estem ací i estem absolutament compromesos", ha reiterat el president de CaixaBank.

next