Diari La Veu del País Valencià
Vora 50 ajuntaments i 12 mancomunitats participaran en la Fira de les Comarques

El Patronat de Turisme de València ultima els preparatius de la Fira de les Comarques que se celebrarà del 20 al 22 d’abril a la plaça de Bous de València. L’esdeveniment està dedicat a la promoció turística dels pobles i els productes turístics valencians i comptarà amb la participació de 19 empreses, 47 ajuntaments, un consorci de municipis, una associació de municipis i 12 mancomunitats de la demarcació València.

Tal com ha explicat la responsable de l’Àrea de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, “la primavera és l’època ideal per a organitzar i planificar els desplaçaments vacacionals i a València Turisme hem apostat per un model de fira que referma l’estructura comarcal del nostre territori i dóna major protagonisme als productes turístics locals relacionats amb la gastronomia, el turisme actiu i la cultura”. Per a açò, el Patronat de Turisme instal·larà 43 casetes a l’esplanada del recinte taurí, distribuïdes en 14 grans espais comarcals.

Vistiplau a les noves ajudes turístiques de 2018

El Consell Rector de València Turisme ha conclòs les bases i la convocatòria de subvencions a municipis i entitats sense ànim de lucre de 2018, que incorporen dues grans novetats: el requisit d’adhesió al Codi Ètic del Turisme per a tots els ajuntaments i associacions sol·licitants i el nou Tour d’Ofertes Turístiques (TOT) dirigit a les associacions de mares i pares d’escolars.

Les ajudes de 2018 es distribueixen en cinc programes –TOT, Producte Turístic, Inversions, Desestacionalització i el destinat a associacions sense ànim de lucre– que suposaran una injecció d’1.850.000 euros al territori valencià.

Comparteix

Icona de pantalla completa