Diari La Veu del País Valencià
L’ocupació supera el 86% a les destinacions de costa i frega el 80% a les d’interior durant la Setmana Santa

Segons un sondeig realitzat per l’Agència Valenciana del Turisme (AVT) els establiments hotelers del litoral del País Valencià han registrat una ocupació real del 86,27% durant la Setmana Santa i els hotels de l’interior han arribat al 79,8%, la qual cosa suposa un increment de 2,1 i 4,3 punts, respectivament, pel que fa a les previsions.

L’enquesta realitzada durant aquest dimarts s’ha centrat a conéixer el grau d’ocupació entre les nits del 29 de març (Dijous Sant) i l’1 d’abril (Diumenge de Resurrecció).

Per al secretari autonòmic de l’AVT, Francesc Colomer, “el balanç final supera el pronòstic inicial i apunta al fet que les reserves d’última hora, una vegada més, han beneficiat la campanya de Setmana Santa en la nostra destinació”. En aquesta línia, ha advocat per “aprofitar aquests bons resultats per a fidelitzar el turista durant tot l’any mostrant els productes turístics que oferim”.

Així, al litoral de la demarcació de València, sense tindre en compte la ciutat, l’ocupació ha arribat al 79,42%, la qual cosa suposa un increment de 5 punts sobre la previsió estimada. A la costa de les comarques de Castelló, el grau d’ocupació estimat per places dels seus hotels se situa en un 80,98%, és a dir, 5,5 punts més pel que fa a la previsió.

Per als hotels de les platges de les comarques alcantines, sense incloure Benidorm, s’extrau una ocupació del 79,54%, la qual cosa supera en 3,9 punts el pronòstic. A més, els hotels de Benidorm han mantingut les seues expectatives del 95% d’ocupació.

Comparteix

Icona de pantalla completa