PSPV i PP denuncien pintades en les seus de Castelló demanant la llibertat dels "presos polítics" catalans

Les pintades, atribuïdes a les Brigades Antifeixistes de Castelló, han aparegut aquest dimarts a les façanes de les seus de populars i socialistes
/ València
3 abril 2018 01:00h

Les seus del PSPV i el PP de Castelló han aparegut aquest dimarts pintades amb un missatge que demana la 'Lliberat presos polítics'. Els grafitis estan signats per les Brigades Antifeixistes de Castelló, encara que no han reivindicat aquesta acció.

La secretària d'Organització del PSPV a la demarcació de Castelló, Estíbaliz Pérez, ha condemnat el fet i l'ha considerat "intolerable, intimidatori i incompatible amb la democràcia". Pérez ha lamentat que "els qui es diuen a si mateixos antifeixistes facen ús de comportaments obertament feixistes en els quals la violència està present” i ha afegit que "una de les actituds més violentes que pot haver és la d'anar a la casa d'algú a intimidar-lo".

En aquest mateix sentit, la secretària general del PPCS, Elena Vicente-Ruiz, ha condemnat l'acció, que ha qualificat com un intent de "limitar l'exercici de la democràcia" tot i que ha assegurat que els seus autors "no ho aconseguiran". 

Façana de la seu del Partit Popular de Castelló. / PPCS

 

 

next