L'operació retorn de Setmana Santa deixa fins a 18 quilòmetres de retenció a les carreteres

Les cues es concentren en direcció cap a Madrid
/ València
1 abril 2018 01:00h
Les carreteres del centre i sud del País Valencià són les més afectades pel trànsit.

Les carreteres valencianes, especialment les de les demarcacions d'Alacant i València, i en sentit a Madrid, registren retencions de fins a 18 quilòmetres en l'operació retorn de Setmana Santa. Així ho han assegurat fonts de la Direcció General de Trànsit (DGT), que han assenyalat que no s'han produït accidents mortals en les carreteres valencianes des que va començar l'operació eixida. 

La major retenció de trànsit, de 18 quilòmetres, afecta l'autovia A-31 a Villena (Alt Vinalopó), en direcció a Madrid, on el trànsit és lent des del quilòmetre 184 al 203. La densitat de vehicles és important també a Torrevella (Baix Segura), amb dos quilòmetres de retenció, i en la zona del Campello (l'Alacantí), on les cues arriben als quatre quilòmetres. 

A més, hi ha molta intensitat de trànsit i la circulació és lenta en onze quilòmetres de l'autovia A-3, en el terme municipal de Xiva (Foia de Bunyol), concretament des del quilòmetre 327 al 338 i en direcció Madrid.  

L'accés des de l'Autovia A-7 a l'A-3 en sentit Madrid registra retencions de fins a tres quilòmetres en tots dos sentits, els mateixos que afecten la CV-500 en direcció cap a la platja del Saler. Segons les fonts, en cap de les carreteres de la demarcació de Castelló es registren retencions importants.

next