Diari La Veu del País Valencià
Aemet desactiva les alertes per forts vents per a aquest diumenge

L’Agència de Meteorologia (Aemet) ha desactivat per a aquest diumenge els avisos per fort vent en tot el País Valencià després de les ratxes dels últims dies, properes als 100 quilòmetres per hora. També es manté en nivell verd (sense risc) d’alerta per incendis forestals en el conjunt de la regió, segons el Centre de Coordinació d’Emergències 112.

La jornada estarà marcada pel predomini de cels poc nuvolosos o amb alguns intervals de núvols alts. També es preveu un lleuger augment de les temperatures màximes, segons la predicció de l’Agència de Meteorologia.

La pujada dels termòmetres es deixarà notar sobretot en les comarques de l’interior, mentre que les màximes registraran un lleuger descens en les zones de litoral. Les mínimes romandran sense canvis o amb baixades poc significatives.

El mercuri oscil·larà entre 20 i 9 graus a les comarques de València, 19 i 10 a les d’Alacant i 19 i 8 a les de Castelló de la Plana. Els valors més freds els anotaran Morella (els Ports) i Requena (Plana de Requena), on el termòmetre podrà marcar fins a 1 grau. Per contra, el dia serà més calorós en les localitats d’Elx (Baix Vinalopó), Oriola (Baix Segura), Gandia (La Safor) i Ontinyent (Vall d’Albaida), totes amb màximes de 21 graus.

Previsions per a Dilluns de Pasqua

Per a Dilluns de Pasqua, l’Agència de Meteorologia preveu que augmenten lleugerament els intervals nuvolosos, mentre que les temperatures anotaran en general un xicotet ascens. Els termòmetres pujaran fins a 20 graus a Alacant i València i arribaran a 23 a Oriola i 22 a Elx i Ontinyent.

Ja el dimarts 3, els núvols donaran pas a cels poc nuvolosos en la majoria de la regió, amb pocs canvis en les temperatures a excepció d’un ascens de les màximes en els litorals de Castelló i València. Un dia després, seguirà la pujada del mercuri en les zones de costa.

Comparteix

Icona de pantalla completa