Diari La Veu del País Valencià
Mata recorda al PPCV que té dos presidents imputats, un conseller a la presó i una consellera condemnada a 9 anys

El vicesecretari del PSPV-PSOE, Manolo Mata, ha advertit aquest dissabte al PP valencià que “seria desitjable que per una vegada fóra prudent” i li ha recordat que “l’únic partit que té dos presidents de la Generalitat imputats, un conseller a la presó i una consellera condemnada a nou anys de presó és el PP valencià”.

Respecte de les declaracions que ha fet Eva Ortiz, Mata ha respost que “ni la persistent sol·licitud d’eleccions anticipades del PP, ni les insídies que comencen a abocar-se dia sí dia també per part dels seus dirigents respecte a qüestions estranyes, modificaran el full de ruta del Botànic”. De fet, el síndic a les Corts ha recordat que “hui comença a executar-se un dels grans compromisos electorals”, com és la reversió de l’Hospital de La Ribera, “paradigma de la privatització de la sanitat que va fer el PP a la Comunitat”.

Respecte a les acusacions de finançament irregular, Mata ha demanat “prudència” perquè “hi ha moltes dades dels quals es van coneixent que no quadren”. “És molt estrany que es parle de suposat finançament irregular i s’al·ludisca a anys anteriors a aquesta”, ha indicat Mata. A més, ha remarcat que “fa més d’una dècada que el PP va posar negre sobre blanc amb rodes de premsa i informacions vàries els contractes que s’havien adjudicat amb el govern de Zapatero i de l’Ajuntament de Gandia i totes aquelles acusacions van ser respostes i resoltes en el marc del Congrés dels Diputats”.

“Com s’explica que el govern de Rajoy, que ha tingut accés a tots aquests contractes, mai haja pres cap iniciativa sobre aquest tema?”, ha qüestionat el dirigent del PSPV, qui també ha recordat que José Císcar va anunciar en maig de 2010 que portaria l’assumpte a la Fiscalia però mai va arribar. “Quan es recopile tota la informació i tinguem totes les dades sobre la taula veurem que hi ha molt a respondre per part del PP també en una qüestió que intenta recarregar sobre els muscles dels partits del Botànic”, ha sentenciat Mata.

Comparteix

Icona de pantalla completa