Diari La Veu del País Valencià
L’aeroport de Castelló promocionarà les seues connexions internacionals en la fira Escala a Castelló

L’aeroport de Castelló, amb el suport de l’Agència Valenciana del Turisme (AVT), promocionarà les seues connexions internacionals en l’esdeveniment Escala a Castelló, que tindrà lloc en la zona portuària de la capital de la Plana entre el 5 i el 8 abril. Així s’ha abordat en una reunió que han mantingut el director general de la societat pública Aerocas, Joan Serafí Bernat, i la regidora d’Impuls de l’Activitat Econòmica de l’Ajuntament de Castelló, Patricia Puerta, per a concretar la col·laboració entre ambdues entitats amb motiu del festival marítim.

Durant els quatre dies de l’esdeveniment Escala a Castelló, l’aeroport instal·larà un expositor en el moll de costa amb informació sobre les rutes regulars que ofereix la instal·lació, així com de les destinacions. En aquesta iniciativa també s’han implicat algunes de les oficines turístiques de les ciutats europees amb connexió aèria amb Castelló, com les de Poznan (Polònia), Sofia (Bulgària) i Bucarest (Romania), que aportaran material promocional i desplaçaran personal qualificat per a informar a la ciutadania sobre “els atractius que ofereixen aquestes destinacions”.

Bernat ha destacat que Escala a Castelló suposarà “un aparador per a mostrar les possibilitats que ofereix l’aeroport per a viatjar a diferents punts d’Europa” i ha agraït “les facilitats que han donat l’Ajuntament de Castelló i l’Autoritat Portuària, així com l’estreta col·laboració de l’AVT en l’organització d’aquesta acció promocional”.

Bernat ha assenyalat que l’aeroport “no és només una porta d’entrada per a viatgers internacionals, sinó també una porta d’eixida al servei dels ciutadans de Castelló, que poden fer ús de les instal·lacions per a desplaçar-se a diverses destinacions internacionals, siga per motius de turisme o de negoci”. “Per això és important donar a conéixer les diferents rutes regulars que estan operatives, les freqüències dels vols i els atractius que ofereixen les ciutats europees amb les quals hi ha connexió directa”, ha apuntat Bernat.

Puerta ha remarcat que “el fet que hi haja tècnics de les ciutats de destí servirà també perquè vegen les grans potencialitats de la nostra ciutat i traslladar-les als seus països d’origen per a atraure d’aquesta manera més turistes fins a Castelló”. “La presència d’Aerocas en Escala a Castelló permetrà que consolidem l’esdeveniment com una eina de promoció turística internacional”, ha conclòs la responsable municipal.

Comparteix

Icona de pantalla completa