Rosa Pérez (EUPV) considera "molt greus" els dubtes sobre els comptes de PSPV i Bloc i anuncia que demanarà els comptes d'Egevasa

La portaveu en la Diputació de València recorda que Enric Morera i Alfred Boix ostenten càrrecs institucionals
/ València
29 març 2018 01:00h
Rosa Pérez demanarà la comptabilitat d\'EGEVASA, l\'empresa participada per la Diputació de València que apareix en la documentació investigada.

La portaveu d’Esquerra Unida en la Diputació de València, Rosa Pérez, ha advertit aquest dijous que les informacions publicades sobre el presumpte finançament irregular del PSPV i del Bloc són "molt greus" i exigeix als partits afectats que "donen explicacions a la ciutadania".

Per a Pérez Garijo, al marge de com es concrete la instrucció de les diferents causes per part dels jutjats que estan investigant els fets, "cal diferenciar entre responsabilitats judicials i responsabilitats polítiques i assumir-les sempre".

Per a la diputada d'EUPV, "el PPCV no està per a donar lliçons de res", però "ni el PSPV ni, especialment el Bloc poden ara actuar com han fet ells, negant la major". Al contrari, "han de donar explicacions". En la seua opinió, "és un deure que tenen amb la ciutadania, tenint en compte que el senyor Morera és la segona autoritat del País Valencià i el senyor Boix és el portaveu adjunt del grup socialista a les Corts”.

Factures d'EGEVASA

La diputada provincial, que al seu torn és membre del Consell d'Administració d'EGEVASA, l'empresa mixta de l'aigua participada per la Diputació i Aguas de Valencia, ha anunciat que sol·licitarà la facturació de la societat durant l'època investigada, "quan el gerent era Boluda". Pérez Garijo ha recordat que ella ha sigut l'única consellera que no ha signat els comptes de l'empresa.

next