Diari La Veu del País Valencià
Compromís celebra el primer debat entre els candidats de les primàries
RedactaVeu / València.

Compromís ha organitzat per a dijous 6 de març a València el primer debat entre els candidats a cap de llista per a les eleccions europees de les primàries de la coalició.

A partir de les 19 hores, en el Centre Cultural La Petxina, els ciutadans i ciutadanes tindran l’oportunitat de conéixer les opinions de Jordi Sebastià, Enric Bataller, Julià Àlvaro, Isabel Martín i Pedro Sánchez al voltant de la política a realitzar des de la Unió Europea.

Els periodistes de RTVV Pau Vendrell i Cristina Mollà seran els encarregats de moderar el debat en què plantejaran als candidats temes com la manera d’acostar Europa a la ciutadania, com defensar des d’Europa els interessos valencians, austeritat VS austericidi, la prohibició del ‘fracking’ o la política agrària comú.

Els candidats a la resta de la llista també participaran en aquest primer acte de campanya de les primàries de Compromís al Parlament Europeu mitjançant una breu intervenció amb què es presentaran a la ciutadania.

L’acte finalitzarà amb les intervencions dels portaveus de la coalició Enric Morera i Joan Ribó i una foto de família amb tots els candidats i candidates.

El termini perquè qualsevol persona major de 16 anys i veïna del País Valencià s’inscriga per a participar en aquestes eleccions primàries és obert fins al pròxim diumenge 9 de març, a través de la web coaliciocompromis.net, les seus de Compromís o les diferents parades muntades per la coalició al llarg del territori.

Comparteix

Icona de pantalla completa