Diari La Veu del País Valencià
Benavent: No posaria les mans al foc per Camps; me les estime molt

Només quatre dies després que Carlos Fabra i Alfonso Rus arriscaren metafòricament la seua integritat física en la defensa de l’honradesa de Francisco Camps tot posant “les mans al foc” per ell, Marcos Benavent ha proclamat tot el contrari.

Cridat a declarar a la comissió de les Corts que investiga la gestió de l’empresa pública Ciegsa, la societat que construïa els col·legis públics durant els governs del PPCV, el també anomenat ‘ionqui dels diners’ no vol arriscar les articulacions superiors. “Jo no la hi posaria. Cadascú, amb la seua mà, pot fer el que vulga. M’estime molt la meua mà”, ha afirmat abans d’entrar a la comissió.

Benavent, antic home de confiança d’Alfonso Rus i implicat també al cas Taula, ha afirmat que l’han cridat a la comissió per la seua amistat amb Máximo Caturla, gerent de Ciegsa entre 2004 i 2008 i posterior vicepresident de la Diputació amb Rus. Respecte de Ciegsa, Benavent ha afirmat abans d’entrar a la comissió que es van produir comissions i suborns.

  • Marcos Benavent, sobre Francisco Camps: “Cadascú que assumisca la seua part, des de les seues creences i els seus valors”.”

“Està clar, almenys per a mi. Ho he viscut en primera persona. He vist els diners. Supose que cadascú faria els seus arranjaments per a veure qui cobrava. No sé on van anar els diners. Cadascú que assumisca la seua part, des de les seues creences i els seus valors”, ha sentenciat Benavent.

Una vegada dins de la comissió parlamentària, on també ha comparegut aquest matí l’expresident de la Generalitat Alberto Fabra, Benavent ha explicat que no pensava respondre cap pregunta que se li formulara. Així ho ha fet. De nou als passadissos de les Corts ha justificat el seu silenci en el fet que no creu “en aquesta mena de comissions” i que, per tant, “no té sentit apuntalar-les”.

Comparteix

Icona de pantalla completa