Un xicotet tornado arranca el sostre d'un aparcament a Xàtiva i danya diversos cotxes

El fenomen, produït per les ratxes de vent de la borrasca 'Hugo', no ha arribat a provocar ferits
/ València
24 març 2018 01:00h
El vent ha provocat que el sostre de l\'aparcament s\'alçara i xocara contra els cotxes, fins a quedar tombat sobre la calçada.

Un xicotet tornado registrat a primera hora d'aquest dissabte a la localitat de Xàtiva (la Costera) ha arrancat el sostre d'un aparcament, que ha impactat contra diversos vehicles estacionats. Segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers de València, no hi ha hagut ferits.

L'incident s'ha produït sobre les sis de la matinada a conseqüència de les fortes ratxes de vent d'aquest cap de setmana provocades per l'entrada de la borrasca 'Hugo' a l'estat espanyol.

El tornado, de baixa intensitat, no ha provocat danys personals, encara que ha fet que el sostre de l'aparcament es desprenguera de l'estructura i s'estavellara contra els cotxes fins a quedar tombat sobre la calçada.

Part del sostre ha quedat clavat sobre la part superior d'un dels turismes, com s'aprecia en una de les imatges que ha compartit l'organisme provincial de bombers. En el dispositiu han participat efectius del cos de bombers de Xàtiva.

next