Diari La Veu del País Valencià
L’IVAJ obri la preinscripció per als camps de voluntariat juvenil d’estiu

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), entitat depenent de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, ha obert la preinscripció per a participar en els camps de voluntariat juvenil aquest estiu, dins de la campanya ‘Viu la solidaritat’. La preinscripció es realitza en el formulari publicat en la web de l’IVAJ.

Aquesta iniciativa de l’IVAJ permet que la joventut acudisca a projectes tant del País Valencià com d’altres autonomies i estats. La gran novetat d’aquesta edició de camps d’estiu, segons s’assenyala en la nota de premsa, és que als projectes valencians s’hi poden inscriure joves d’entre 15 anys i 30 anys, mentre que fins ara era a partir dels 18 anys.

Al País Valencià s’organitzen camps de voluntariat juvenil a la primavera entre el 30 de març i el 8 d’abril de 2018; camps d’estiu, preferentment en els mesos de juliol i agost, amb una durada de 15 dies, i camps d’hivern, entre desembre de 2018 i gener 2019. Els camps organitzats en altres autonomies i pel Servei Voluntari Internacional es desenvolupen, preferentment, durant els mesos de juliol i agost i la durada depén de la comunitat autònoma o entitat organitzadora de cada camp.

Una jornada per a compartir experiències

L’IVAJ ha organitzat una trobada de totes les persones voluntàries que han participat en alguna de les campanyes dels Camps de Voluntariat Juvenil de l’entitat. L’activitat es realitzarà en l’alberg juvenil Torre d’Alboraig els pròxims dies 24 i 25 de març.

Segons descriuen en la nota de premsa, “les jornades són un espai per a intercanviar experiències, proposar millores en l’organització dels camps i retrobar-se amb les persones amb les quals s’han compartit vivències”.

Comparteix

Icona de pantalla completa