Diari La Veu del País Valencià
Controlat l’incendi forestal de Montant

Els bombers han donat per controlat sobre les 21.00 hores d’aquest dilluns l’incendi forestal declarat aquest diumenge a la vesprada a Montant (l’Alt Millars), segons han informat fonts del Consorci Provincial Bombers de Castelló.

L’incendi ha calcinat unes 40 hectàrees de matoll i pineda. En aquestos moments romanen treballant en el lloc dues unitats de bombers forestals i un coordinador fins que el foc es declare extingit.

Durant la passada jornada van estar treballant en la zona cinc unitats de bombers forestals de la Generalitat, cinc autobombes i tres mitjans aeris. Aquestos mitjans aeris, que van centrar el seu treball a donar suport als efectius terrestres en les zones de difícil accés, es van reincorporat des de primera hora del matí del dilluns.

El foc es va declarar aquest diumenge a la vesprada i afecta vegetació de la zona del Collao de Arenillas, al terme municipal d’aquesta localitat de l’Alt Millars. L’incendi està en una zona de muntanya i la columna de fum es podia veure des de diversos quilòmetres a la redona.

Durant la nit van seguir treballant en la zona sis unitats de bombers forestals de la Generalitat i sis autobombes. Des de l’alba comptaven amb el suport dels tres mitjans aeris, segons ha assenyalat el Centre de Coordinació d’Emergències.

Comparteix

Icona de pantalla completa