Diari La Veu del País Valencià
Elda, Paterna, Elx i Alacant formaran part del joc del Monopoly

Elda (Vinalopó Mitjà), Paterna (l’Horta Oest), Elx (Baix Vinalopó) i Alacant (l’Alacanti) formaran part del nou joc del Monopoly. Les poblacions valencianes han aconseguit entrar dins de les 20 ciutats de més de 50.000 habitants per a ser incloses en el tauler de la nova edició de Monopoly Espanya que l’empresa traurà a la venda el pròxim Nadal.

Segons informa la pàgina web de l’empresa, Elda ha sigut la cinquena més votada de tot l’Estat, amb 262.297 vots; Paterna ha sigut la novena, amb 194.000 vots; Elx s’ha situat en la 18a posició, amb 132.129 vots, i finalment, Alacant ha sigut la vintena més votada, amb 117.869 suports.

Amb aquestes quatre ciutats el País Valencià és, al costat de Madrid, la segona autonomia que més representació tindrà en el nou Monopoly, solament per darrere d’Andalusia, que tindrà cinc ciutats.

El Monopoly renovarà les seues 22 caselles i van llançar una iniciativa demanant a la gent que votara per les ciutats que formarien part del tauler. En el cas de les ciutats amb més de 50.000 habitats, els creadors del joc inclourien 20 poblacions i dos municipis de menys de 50.000 persones.

Durant huit setmanes –fins a aquest dissabte 17 de març–, s’obria la votació a tots els ciutadans per a decantar-se per la ciutat o poble que volien que apareguera en el clàssic joc de taula, segons informa l’organització de la campanya en un comunicat.

Comparteix

Icona de pantalla completa