Diari La Veu del País Valencià
Almirall Cadarso-Comte d’Altea salvarà per quart any consecutiu un dels seus ninots del foc

La Falla Almirall Cadarso-Comte d’Altea salvarà un dels seus ninots del foc. Així, la falla de la Secció Especial aconsegueix per quart any consecutiu el guardó del ninot indultat. L’escena que se salvarà de la cremà de 2018 està formada per dues xiquetes que busquen un joguet en una prestatgeria.

El conjunt presentat per Almirall Cadarso-Conde Altea, una obra de l’artista Manuel Algarra, ha aconseguit l’honor de ser indultat gràcies als més de 12.000 vots recaptats.

Es tracta d’una peça que, segons explica la comissió, combina tradició, costumisme, romanticisme i realisme, la línia seguida des de fa anys per aquesta falla per a “despertar l’emoció i sensibilitat a l’espectador”. En aquesta ocasió, ho han fet amb les figures de dues xiquetes –en pijama i amb un osset de peluix– que tracten d’aconseguir una carraca d’una llibreria.

En segona posició, han quedat els ninots presentats per Santa Genoveva Torres-Arquitecte Tolsa-Alfauir (La Nova d’Orriols), amb uns 6.600 vots dels visitants de l’Exposició del Ninot, i Llanterna-Na Robella, amb al voltant de 4.300.

Aquest passat dimecres es va conéixer també el ninot indultat infantil, que va recaure en la Falla Barri de Beteró per un homenatge a l’últim velluter.

Comparteix

Icona de pantalla completa