Diari La Veu del País Valencià
El Club Esportiu Castelló nomenarà soci Felip VI

El CE Castelló atorgarà l’abonament número 12.701 a Felip VI. Aquest número d’abonat acredita l’afició albinegra com a “la més nombrosa en la història de la lliga en la Tercera Divisió del futbol espanyol”, segons assenyala el club en un comunicat en la seua web.

Tal com ha assegurat el director de l’Àrea de Negoci del Club, Pepe Mascarell, el motiu per a regalar-li “un carnet històric” és que “Felip VI, sent príncep d’Astúries, ja va ser nomenat soci d’honor del Castelló”. Per això el club considera que “un carnet històric com aquest havia d’estar en mans de qui és sens dubte l’orellut més il·lustre”. En els pròxims dies el conjunt de la Plana cursarà formalment la invitació per a fer arribar al monarca el seu abonament.

Amb poc més de 12.600 abonats, el Castelló “està a menys de 100 socis de batre el rècord que fins ara tenia l’Oviedo en la temporada 2004-05. Enquadrat en el grup VI de la Tercera Divisió, el CE Castelló ha ressorgit enguany de les seues cendres i és ara mateix colíder del seu grup”, expliquen en la nota.

Comparteix

Icona de pantalla completa