Diari La Veu del País Valencià
Intersindical Valenciana qualifica les dades d’atur de dolentes
RedactaVeu / València.

Intersindical Valenciana considera dolentes les dades de l’atur de febrer de 2014 que suposen un augment de 915 persones més registrades a les oficines del SERVEF, un 0.19% més, i que ens situen en una xifra total de 560.438 persones aturades al País Valencià. Les dades ens situen com el tercer territori on més ha crescut l’atur en aquest mes.

Per a Intersindical Valenciana, les dades posen en evidència que les polítiques laborals i econòmiques del Govern valencià no serveixen per generar ocupació ni per créixer econòmicament. Tot el contrari, estan empobrint les valencianes i valencians i situant-nos a la cua de l’Estat i d’Europa en tots els indicadors. Ni la reforma laboral, ni la política de retallades, ni la política fiscal serveixen. Per això, des del Sindicat es reclama un canvi de polítiques i de model productiu que servisca els interessos de les treballadores i treballadors i del país.

El Sindicat, anima la ciutadania a participar en les mobilitzacions socials unitàries convocades en els propers dies per expressar el rebuig a les polítiques de Fabra y Rajoy i per exigir un canvi radical de les polítiques. Per fer-ho possible, Intersindical Valenciana impulsa i participa en: les accions convocades sota el lema #ApagaFabra per al 7 de març; els actes del dia de la dona el proper 8 de març i en la Marxa de la Dignitat que iniciarà el seu camí cap Madrid el 9 de març.

Comparteix

Icona de pantalla completa