Diari La Veu del País Valencià
Tres dones locuten el primer butlletí de la ràdio d’À Punt

El primer butlletí informatiu de la ràdio d’À Punt ha començat aquest dilluns, 5 de març, amb la notícia de la localització d’un dispositiu d’enregistrament ocult aparegut pegat amb cinta aïllant sota un escriptori del despatx de la Regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Alacant, que encapçala la socialista Eva Montesinos.

Quan el rellotge marcava les set en punt, s’ha pogut escoltar en l’emissora: “Són les set. À Punt Notícies”. Tot seguit, les tres presentadores de l’informatiu han saludat els oients i han donat la benvinguda a tots: “Bon dia. És dilluns, 5 de març de 2018, benvingudes i benvinguts als informatius d’À Punt”.

La primera notícia amb la qual ha arrancat l’informatiu s’ha traslladat fins a Alacant, on una part d’un dispositiu d’enregistrament ha aparegut pegat amb cinta aïllant sota un escriptori del despatx de la Regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Alacant, situat a l’edifici de la Cambra de comerç.

A partir d’aquest 5 de març, els butlletins s’emetran cada hora fins a les onze de la nit de dilluns a divendres i els caps de setmana els informatius començaran a les huit.

Els informatius de la ràdio, segons va informar en el seu moment la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, se centraran en la realitat valenciana però també informaran de les notícies de la resta de l’Estat i del món perquè l’audiència tinga una visió completa de l’actualitat.

Les informacions se centraran en el servei públic, la informació general, l’esport, el temps i el trànsit i aconseguirà tots els àmbits informatius com, per exemple, la cultura, la societat, l’economia, els successos, la política, els tribunals, el medi ambient o els espectacles, entre d’altres.

La informació d’À Punt també podrà seguir-se a través del web i del compte del perfil de Twitter de notícies.

Comparteix

Icona de pantalla completa