Diari La Veu del País Valencià
La ràdio d’À Punt estrena els seus butlletins informatius aquest dilluns a les set del matí

La ràdio d’À Punt començarà a emetre butlletins horaris aquest dilluns, 5 de març, a les set del matí, tal com ja va avançar Diari La Veu fa unes setmanes. Cada dia, de dilluns a divendres i des de les set del matí fins a les onze de la nit, la societat valenciana rebrà informació general i de servei públic cada hora en punt. Dissabte i diumenge, els informatius començaran a les huit del matí.

Els informatius se centraran especialment en la realitat valenciana, però també hi haurà informacions de l’àmbit estatal i del món “per tal que l’audiència tinga una visió completa de l’actualitat”. El servei públic, la informació general, l’esport, l’oratge i el trànsit centraran una actualitat que abastarà tots els àmbits informatius, com ara la cultura, la societat, l’economia, els successos, la política, els tribunals, el medi ambient o els espectacles, entre d’altres.

Els serveis informatius d’À Punt volen ser un referent per a la societat valenciana, un espai on trobar tots els temes i totes les seccions de l’actualitat, que reculla la diversitat i la pluralitat social, que vertebre el territori i el lloc on acudir per a saber tot el que passa al territori valencià. La informació d’À Punt també podrà seguir-se a través del web www.apuntmedia.es i del seu compte de Twitter.

Comparteix

Icona de pantalla completa