Diari La Veu del País Valencià
La Generalitat porta les festes de la Magdalena al Palau instal·lant una gaiata al seu pati gòtic

La Generalitat ha portat les festes de la Magdalena de Castelló al Palau amb una gaiata al seu pati gòtic i amb la programació d’unes jornades de portes obertes que coincidiran amb la setmana festiva de la capital de la Plana.

La gaiata, fidel a la intenció de representar la llum “sense foc ni fum”, ha sigut cedida per la Gestora de Gaiates gràcies a la col·laboració entre la Direcció general de Promoció Institucional de la Generalitat i el Patronat i la Junta de Festes de Magdalena. El Palau obri les seues portes des d’aquest mateix 2 de març fins a divendres que ve, 9 de març, en horari de 10h a 14h i de 16h a 19.30h.

A més de la gaiata, s’ha instal·lat un photocall amb la creativitat de Juarez&Casanova, l’estudi de disseny que l’ha dut a terme a iniciativa de la Generalitat. Es repartiran, a més, cintes de la Magdalena 2018, del tradicional verd de la festa.

Paral·lelament, s’ha instal·lat una cinta de 5 metres al pati gòtic que simbolitza la cinta de la ‘Romeria dels Canyes’, acte que se celebra aquest diumenge. D’altra banda, en la seu de la Generalitat en la Casa dels Caragols es repartiran des d’aquest dissabte, 3 de març, 3.000 motxilles de manera gratuïta amb la imatge de la Generalitat.

La mesura pretén donar a conèixer la festa de Castelló, declarada d’interés turístic internacional, a la seu de la Generalitat, on en les últimes jornades de portes obertes es van rebre més de 100.000 persones.

La iniciativa forma part de les accions de promoció institucional per a acostar les institucions i les seues tradicions a tots els ciutadans.

Comparteix

Icona de pantalla completa